Emma Bengts

Live the life you love, and love the life you live!

Damdamdam...

Publicerad 2011-11-30 21:55:17 i Min vardag & annat okategoriserat




För kanske en timme sedan drog Linda hem! Vi har kollat på lite film idag igen, men det här gången blev det "Super 8" och början på "Heartless". Idag har jag för övrigt inte gjort så mycket. På bussen hem från skolan började jag kolla på "Orphan", som jag sedan kollade klart på när jag kom hem. Nu blir det väl att dra sig mot 4an och sova lite.. Frisk imorgon! :)

Känner mig lite seg och tom.. Well, det är såna tider nu antar jag, när alla förkyldningar och allt annat jobbigt slår till. Bara att bita ihop och göra det bästa av situationen, med ett leende på läpparna!




Natti!

Tidig vår..?

Publicerad 2011-11-30 12:23:25 i Min vardag & annat okategoriserat




Vaknade i morse av ett konstigt ljud.. Så jag gick till fönstret och ser grönt gräs, storm och ösregn. Tidig vår eller har vintern inte kommit än? Hmm.... Sov till 8, klev upp, duschade, åt frukost, städade lite, pluggade, och vid halv 11 tog jag bussen in till stan! Har nyss varit och ätit med Jojjo, och nu ska jag plugga på redovisningen till eftermiddagen, om hjärnan. Är inte helt frisk, men det är som det är..

Igår kväll kom söta Linda hem till mig med frukt, naturgodis och center! :D Vi kollade på skräckfilm, först Grave Encounters, och sedan slutet på Boogeyman 3 som vi inte hade sett klart. Båda var ganska dåliga, men läskiga när man sitter i ett kolsvart rum.. ;)

Nu plugga, sedan hem till 11an och vila! Puss

UschUsch..

Publicerad 2011-11-29 09:34:02 i Min vardag & annat okategoriserat



Ligger just nu och huttrar och fryser nerbäddad i sängen med täcke och morgonrock. Igår kväll var jag och dansade zumba, och det var hur kul som helst! :D Var hos Åsa efter det och tog bussen hem strax före 22. Idag när jag vaknade var min näsa helt igentäpt och min hals svullen och inlindad i taggtråd.. Har fått i mig frukost, men jag bestämde mig för att stanna hemma och kurera mig + plugga hemma så att jag är frisk imorgon då det är prov!

Så dagen kommer bestå av att ösa i mig vatten, dricka varmt, kanske någon tablett, äta mandariner (+ mat!!), vila, plugga och städa! Mår jag bättre framåt eftermiddagen kanske det blir att träffa Linda också. :)

Nu kurrar min mage, så det kanske är dags att äta snart igen.. Nu ska jag dra igång en film! Puss

My soul to take

Publicerad 2011-11-28 13:20:52 i Filmer och böcker




En kompis tipsade mig om den här filmen. Den var helt okej, inte läskig, men jobbiga pop up-scener. Kollade på den ensam i ett mörkt rum med hörlurar och hög volym, så det var lite häftigt :) Som sagt, rätt bra film, något att se!

Vill du läsa mer? Klicka här!

VinterVärld

Publicerad 2011-11-28 10:26:28 i Min vardag & annat okategoriserat




Nu har det äntligen(?) kommit snö!

Igår firade vi mormor på kinarestaurangen Hong Kong här i Falun, och det var trevligt! :) Efteråt följde jag med Åsa hem, och vi julpysslade lite och myste runt. Först var vädret helt som vanligt, sedan verkligen spöregnade det, och efter en 10 minuter snöade det jättemycket! När jag sedan skulle hem hade det blivit varmt igen, så det var sjukt mycket slask på marken... Nu är det lite snö, is och haaalt! Föredrar värme, men nu börjar det faktiskt kännas lite som jul :)

I morse gymmade jag och Jojjo, och strax ska jag gå och äta med Hanna! Efteråt ska vi börja med nytt arbete i psykologin och sedan ett möte med klassen. Efter det hem, äta osv, sedan tillbaka till stan och gå på zumba med Åsa :D Ska bli hur kul som helst!!


Hagel i början av sommaren 2011...


Rösta på Emil!! :D

Publicerad 2011-11-27 12:50:56 i Min vardag & annat okategoriserat









7) Emil Ras: Sibirisk katt, 2 år Ägare: Åsa Andersson, Falun "Om jag fick välja skulle jag spendera större delen av dagen liggandes på rygg på soffan på en mjuk filt och bli klappad, kammad och få obegränsat med mat. Sedan skulle jag ta min en sväng ut och titta på fåglarna innan jag nöjd med livet och mina 8,5 kilo skulle återvända till den sköna soffan."


Myskatten ovan är min kusin Åsas katt, Emil! Han är mysig, söt och go', och jag tycker att han förtjänar att bli årets lussekatt! RöstaRöstaRösta!


Så här röstar du på din favorit:

Rösta via sms på den katt som du vill se som vinnare. Stopptid för röstningen är onsdagen den 7 december. Trisslotter lottas ut bland dem som lagt sin röst på vinnaren.

Gör så här: Sms:a LUSSE (mellanslag) följt av numret på din favorit. Skicka det till 72023.

OBS - Glöm inte att uppge ditt namn. (Varje sms kostar 10 kronor + eventuell trafikavgift).


Alltså, smsa; "LUSSE 7 *Ditt namn*" till 72073.

:D


Här hittar du källan!

1a advent!

Publicerad 2011-11-27 12:37:49 i Min vardag & annat okategoriserat





Kom hem vid halv 2 i morse, hade varit hos en killkompis och kollat på film. Trevligt var det :) Idag vid halv 3 ska jag, mormor, kusin Åsa, kusin Björn, mamma, moster Elvy, Tomas, Göran, Johan och Carro äta på kinarestaurang för att fira mormor! Ska bli kul, och jag funderar på att dra på mig min kinaklänning (hör och häpna; från Kina) när vi ska dit, för det skulle ju passa bra :) Plus att jag och Åsa har sagt att vi ska äta med pinnar!


Nu ska jag ta det lugnt och duscha och fixa mig, och kolla ut på det vackra regnet 1a advent...! Kom ihåg att tända det första ljuset :)



Kram!

Phu!

Publicerad 2011-11-26 16:15:01 i Min vardag & annat okategoriserat




Äntligen hemma! Vaknade 7 i morse, duschade, drog på mig klänningen och vid 9 var jag vid stora fabriken. Varje år på julmarknaden hjälper jag till i köket, och i år var inget undantag :) Jag gjorde julskink-smörgåsar och hjälpte till med gröt osvosvosv. I början gick det segt och nästan ingen kom och åt, så vi i köket (Emma + 5 äldre damer) satt på varsin stol och fikade. Och plötsligt är det fullt med folk och alla springer runt som virriga hönor.. Det blev jättestressigt, men jag kämpade vidare med huvudvärk och illamående. Efter ett bra tag kommer alla på att vi inte hade ätit något, så de satt sig några i taget och åt, men jag åt min gröt ståendes i all hast. Och någonstans i mitten av sörjan tänkte jag gå ut och kolla lite på marknaden, men jag sprang snabbt tillbaka till köket eftersom det var så sjukt mycket folk, man kunde inte ens tränga sig förbi dem! Phu, jobbig men rolig dag! :) Uppdatering: Förra året gjorde jag ca 260 smörgåsar, och i år var det rekordmånga som kom dit, och det blev över 350 smörgåsar gjorda! Snacka om att jag var slut när jag kom hem.. ;)

Nu ska jag vila. Vet inte riktigt vad som kommer hända ikväll, men det visar sig! Om inte annat så återkommer jag nog :)



Nödvändigt???????

Red Riding Hood

Publicerad 2011-11-25 21:58:41 i Filmer och böcker

  






Hade inga direkt förväntningar när jag började kolla på den, eftersom en del säger att den suger, och andra att den är superbra! Jag tyckte i alla fall att den var bra, spännande och romantisk :) Kul att det var flera scener där de har gjort exakt lika som det står i berättelsen.

Klicka här för att läsa mer!

13

Publicerad 2011-11-25 17:12:06 i Filmer och böcker






En bra drama/thriller! Den var inte "wow"-bra, men jag kunde inte sluta kolla, så den var intressant. Handlar om en kille som utger sig för att vara en annan, och det händer en massa saker efter det. Bra förklaring, I know :) Lite rysk roulett över det hela.. Dessutom har vi den snygga Alexander Skarskgård med!


Låter det som något du vill se? Klicka här för att läsa mer!

Stormen Mamma

Publicerad 2011-11-25 17:06:09 i Min vardag & annat okategoriserat




Läste på en löpsedel att stormen Mamma, aka Berit, antingen är här, eller är på väg hit. Det blåste som sjutton när jag var på väg till bussen, jag och Elionore höll på att blåsa bort! Vi kollade på en film på min dator på bussen, som jag sedan såg klart nu när jag kom hem. Har precis sett klart den, återkommer om den snart. I alla fall, när jag kom hem var det nästan 10+ ute, och det till och med blåste varmt.. Fint om det inte skulle bli vinter alls utan att det skulle komma mer värme istället ;)

Well, nu är det fredag igen. Veckan har gått så fort, det finns inte ord för det! Vill tillbaka imorgon och skratta med alla roliga och söta tjejer i min klass :) :love: Ikväll händer det nog inte så mycket, blir väl att äta hämtmat som vanligt, sedan film osv. Imorgon upp tidigt och jobba i köket på julmarknaden här i Grycksbo! Så mysigt :) Gröt, smörgåsar med julskinka, tomtar och en häärlig julstämning!

Ska försöka lägga upp lite bilder senare idag, om jag hinner, orkar och kommer ihåg. Annars får ni ha en trevlig helg!! :)



Om det ska vara varmt så kan det väl ändå bli så här varmt?

REGN?!

Publicerad 2011-11-25 13:58:28 i Min vardag & annat okategoriserat



Jaha, där försvann förhoppningarna om snö... Just nu spöregnar det ute, och snart ska jag ta en trevlig promenad ner till östra! Seriöst, när regnade det senast i slutet av november? Oh my..

Spökväder

Publicerad 2011-11-25 08:56:24 i Min vardag & annat okategoriserat




I morse var det skumt väder.. Blåste sjukt mycket, var hur varmt som helst och helt kolsvart! Mötte 2 svarta katter på vägen till bussen också, så det kändes lite som halloween :) Mysigt med sånt här väder tycker jag, men nu tycker jag att snön i alla fall kan visa att den finns?! Vi har sett lite tidigare, men nu är det snart december, det är ju löjligt..

Nu ska jag skriva lite om hjärnan, och sedan på ett möte. Svenska efter maten och sedan kanske träffa Linda en sväng? :)



Tisdagens outfit... :) Spegeln är inte helt jämn, så jag ser lite konstig ut. Och dammig spegel på det, haha.

VETNIVETNIVETNIVENI??????!

Publicerad 2011-11-24 22:28:01 i Min vardag & annat okategoriserat




Sitter i soffan med laptopen i knät och musik i öronen! Ska strax lägga mig, bara fixa lite saker på datorn :)

Vetnivetnivetnivetni?????? Idag tog jag bort min vanliga facebook! Usch, jag hatar fb, men ändå kan man inte hålla sig borta från det... Kommer väl sluta med att jag dyker upp där igen, men nu behöver jag koncentrera mig på andra saker än fb. Har dock fortfarande kvar min andra "Emma Bengts Privat", där jag kikar in ibland och försvinner lika snabbt igen :) Håller ett öga på mina vänner medans de får lov att läsa här om de ska veta vad jag gör om dagarna ;) Känns i alla fall jätteskönt att inte vara "tvungen" att logga in stup i kvarten!


Nu ska jag lägga mig, imorgon väntar eget arbete i medicin, möte om lucia och svenska med väldens bästa svenska lärare! Pussfinthej :)



Måndagens outfit :)

Laptop!!

Publicerad 2011-11-24 12:01:52 i Min vardag & annat okategoriserat





Sitter just nu och leker med laptopen jag nyss fick i skolan! :D Den är av märket Fujuitsu, och den verkar bra :) Helt svart på utsidan, svart runt skärmen, silver/grått runt tangentbordet och vitt tangentbord. Med cam! Inte jättebra, men helt okej :)

Har haft engelska på förmiddagen, och snart har vi matte, och sedan medicin! Usch, lång dag..... :( Tur att man älskar skolan och klassen, så det gör faktiskt ingenting!! :love:

Just nu snackar jag med Jojjo i cam, och hon sitter bara 1 våning upp.. Bra att vi har matteboken på datorn! ;)


Shortsväder idag också, hur kommer denna jul se ut?!




Förlåt.... ;)

Brrr!

Publicerad 2011-11-23 12:51:42 i Min vardag & annat okategoriserat




Nu är det riktigt kyligt ute, eller i alla fall vinden. Brr! Idag första timmen hade vi grupptenta, men vi var två och två, och våran lärare tjatar om att en grupp ska vara 3 eller fler för att räknas som en grupp. ?!

Var och dansade med Hanna och Linn efter det, och vi har kommit riktigt långt med dansen! :) Moves like jagger är det vi dansar till. Var iväg och käkade med Jojjo, och nu är jag i skolan. Var meningen att jag skulle ner och gymma lite nu, men känner att det är bättre att jag åker hem och städar! Och jag har ju redan fått ett träningspass idag när jag dansade! :) Plus när jag sprang till bussen i morse, höll på att missa den.... Ouups.

Fick inte datorn idag heller, eftersom min mentor inte var här.. Får den väl imorgon, hoppas jag.........

Så.

Publicerad 2011-11-22 08:53:33 i Min vardag & annat okategoriserat




Då sitter man här igen! Ska snart ner till Friskis och dansa med Hanna (skoluppgift). Sedan samhällskunskap, och sedan en vända på stan :)

Och till lunch idag får vi kycklingklubba och ris! Muuuums!

Nu står Hanna och trampar bredvid mig, så kikar in senare med lite bilder!


Kram!

Syskontårta!

Publicerad 2011-11-21 14:50:11 i Mat & bak



När jag och mina syskon skulle träffas hos pappa bakade jag en tårta till dem, de alla hade nog fyllt år då. Så här såg den ut! Och den blev riktigt god :)

Creepy photo-session!

Publicerad 2011-11-21 14:48:39 i Modell







Julafton förra året hamnade jag, Åsa och Björn nere i källaren. Där tog vi en massa spökkort! :) Finns fler bilder, de kommer väl upp någon gång.

JoEm

Publicerad 2011-11-21 14:41:47 i Minnen



Karusell på rättviksmarknad, på den tiden då vi tyckte att den här karusellen faktiskt var kul.. ;)

Sminkmodell - Temasminkning - Gammal

Publicerad 2011-11-21 14:39:51 i Modell







Ja, så här kommer jag se ut som några år... Not. Hoppas jag i alla fall ;) Har blivit sminkad så här en eller 2 gånger till efter första gången (bilderna), men vet inte vart bilderna är...

Emma'n'Jojjo!

Publicerad 2011-11-21 14:34:17 i Minnen



Halloween 2011. Emma och Jojjo inväntar kompisar. Dock kletade jag på mig mycket mer blod än vad jag hade på bilden.

Old.

Publicerad 2011-11-21 14:32:59 i Minnen





Emma och Linda nere vid tansvallen och klättrar.. Eller i alla fall jag ;) Kul var det! Våren 2011 tror jag..

E,L,V!

Publicerad 2011-11-21 14:31:20 i Minnen



Emma, Linda och Vicky hade fotodag, typ, i 8an-9an?. En av alla bilder...

Minnen :')

Publicerad 2011-11-21 14:29:49 i Minnen



Innan Emma och Linda ska kolla på film för läängesedan! Hm, någon som vet vad jag dricker? Har för mig om att den var god :)

Tackar!

Publicerad 2011-11-21 14:19:48 i Min vardag & annat okategoriserat





Sitter i skolan och irriterar mig på datorn, en massa jobbiga skript här och där.. Skulle plugga lite med medicin, men ska vara här minst en timme till, så jag hinner ändå. ;)

Gymmade innan skolan idag, kände mig dock lite opepp på det eftersom jag inte hann äta frukost idag, och när jag kom dit såg jag att jag hade glömt handduk... Men då köpte jag mig en risifrutti och så fick jag låna en handduk av den snälla personalen där! :) Tränade inte stenhårt eftersom jag inte ätit riktigt, och eftersom jag nyss lyckades smita undan en förkyldning, men det kändes bra ändå! I början var det jag och 2 tjejer + en massa karlar och gubbar, och tillslut var det bara jag med alla dessa manliga varelser.

Efter träningspasset var det mat, mentorsmöte och psykologiredovisning. Det gick bra, vi blev klara vid 1, så nu sitter jag här och ska till och plugga lite + vänta på Jojjo som slutar 3. Funderar på att hoppa av bussen vid mormor och julstäda lite hos henne innan jag drar hem, men bara om hon har kakor, haha :)

Och så vill jag även tacka mina underbara kompisar som utan problem delar med sig av en massa saker! T.ex. en trevlig förkyldning som nu (inte så) sakta smyger sig på.. Slutar väl med att det inte blir något mer gympass den här veckan :( Dans imorgon på idrotten i alla fall, vi ska göra en egen dans! Iiih kul :D





Emma och Jojjo på tåget mot Sthlm när vi skulle se sommarkrysset =) Har lagt upp den tidigare, men nu fick det bli så...

The Search for Santa Paws

Publicerad 2011-11-20 18:00:46 i Filmer och böcker







En jättegullig familjefilm! Satt och snyftade på flera ställen i filmen, mest i slutet, blev helt rörd. Tycker att ni ska se den, om ni gillar såna här filmer dvs. Jag älskar julrelaterade filmer, och den här är sååå mysig! Riktigt bra film! :)

Läs mer här!

En nästan underbar helg!

Publicerad 2011-11-20 17:52:22 i Min vardag & annat okategoriserat




Problemet som jag och Jojjo hade i fredags, vart vi skulle äta någonstans, löste sig. Blev att äta på tzatziki, och det var jättemysigt och det smakade ljuvligt! :) När vi hade ätit klar blev vi hämtade av Anders, och han skjutsade hem oss. Väl hemma kollade vi på film, sjöng singstar och skrattade! Hade grymt roligt, så det måste vi göra om, och då kanske med någon mer.. ;) Kvällen slutade med att vi gick och la oss halv 8 på morgonen, precis när solen började gå upp, sedan klev vi upp ur sängen när solen gick ner igen.. Snacka om att missa en hel dag :o

Lördagen (eller det som var kvar av den) satt jag mest i soffan, hade ingen ork att göra annat, men man får väl skylla sig själv ;)

Idag har jag kollat på tv, duschat och ätit. Innan jag går och lägger mig ska jag plugga lite och om vi flyttar till 4an ska jag rensa min garderob! Känner att jag behöver lite nytt, ska slänga ut en massa gammalt och använt och bara spara sånt som jag använder. :)

Tidigare idag när jag kollade på tv såg jag en film som heter "The Search for Santa Paws", och den var riktigt bra! Älskar julrelaterade filmer!!

:love:

Hjälp!!

Publicerad 2011-11-18 16:25:17 i Min vardag & annat okategoriserat




Har ett problem. Jag och Jojjo ska in till stan och käka idag, vi orkar helt enkelt inte laga mat. Men vart ska vi äta?! Hmm..

Har precis kommit hem, har shoppat ett par örhängen och ett armband på guldfynd, ska ta kort och lägga upp bild sen :) När jag skulle hem från busshållsplatsen är det så gott som bara nedförsbackar, så jag gled hela vägen! Bra motion, fast...

Dessutom var det färska älgspår här utanför, inte alls trevligt... Ska fixa ihop mina saker lite nu, sedan bär det av mot 4an där det ska fixas och donas innan jag och Jojjo åker in till stan :) Där äta + träffa några fina personer, sedan tillbaka hem och mysa med film och doftljus! :love:


Trevlig helg på er!

Proosiit!

Publicerad 2011-11-17 13:30:18 i Min vardag & annat okategoriserat





Vaknade snuvig idag.. Inte alls kul. Har tagit det lugnt hela förmiddagen, och snart ska jag åka till skolan och hjälpa mina underbara klasskompisar och alla andra på skolan med öppet hus som äger rum på Falu Fri kl. 18-10! :) BE THERE!

Kan säga att jag går på den bästa skolan någonsin! Underbara lärare (nästan alla ;)), underbara klasskompisar och alla på skolan är trevliga (de jag har träffat..) :D Har varit borta från skolan 2½ dag nu, och jag saknar den redan. Allt skratt med de fullt normala tjejerna i min klass och våra speciella lektioner! Ni är bäst! :love:

Ska fixa mig nu, sedan äta lite, och efter det ge mig ut i det mysiga kyliga vädret! Imorgon är det fredag, och då blir det att ha kul med bla Jojjo! Underbart!

EmmaÄrPåVäldigtBraHumör!!

Frost!!

Publicerad 2011-11-16 17:03:45 i Min vardag & annat okategoriserat




Häärligt att det är så kallt ute!! Har varit frost och sol hela dagen :) Men tror ändå inte att snön kommer dyka upp på ett tag, men vi överlever nog ändå. Är precis hemkommen från 9ornas låtprojekt och konsum!

Jag och Jojjo skulle börja dagen med ett träningspass, men vi båda känner oss lite krassliga, så vi skippade det! Istället drack vi oboy och kollade på tv, sedan lagade vi pyttipanna och efter det gick vi till grycksboskolan. När de var klara med genrepet promenerade vi till konsum och handlade julmust och lussekatter! Helt underbart! :D

Sedan var vi bokom kulisserna under föreställningen och höll koll på att de var tysta, och det gick väl ganska bra.. De var i alla fall hur duktiga som helst! :) Blev en promenad till konsum efteråt där vi köpte en till lussekatt och delade på, hihi :) :love:

Nu sitter jag och dricker upp julmusten som blev kvar, och ska springa till tvn nu för att se avsnittet av Grey's anatomy, har blivit beroende av det. Ha det fint :)


.

Tillbaka!

Publicerad 2011-11-15 21:43:03 i Min vardag & annat okategoriserat




Hejsan! Lite uppdateringar kommer nu...

I lördags hade vi höstfest i bygdegården hos pappa. Ca 50 personer, plus underhållning - Nick Borgen! Riktigt duktig och trevlig typ det där... :) Hade för övrigt väldigt trevligt, och det blev vääldigt sent..

Sen i söndags städade vi bystugan, och sedan hem till mamma och städa och fixa. Phu! Var seg och trött, så det var inte så kul...

Igår åkte jag in till Falun tidigt för att gymma! Gymmade själv i ca 1 h, sedan gick jag och åt lunch med Jojjo :) Efter det hade vi mentorsmöte, psykologi och redovisning. Mellan psykologin och redovsningen drog jag och Cornelia och åt på kina-restaurang, hur gott som helst! Åt smörgås när jag kom hem, sedan middag + glass, så det fanns verkligen ingen risk att jag skulle svälta.. ;)

Idag åkte jag och Jojjo in till Falun och gymmade, sedan åkte vi till grycksboskolan och var med när 9orna från Bjursåsskolan repade till låtprojektet som äger rum imorgon kl. 15.00 i grycksboskolans aula! Vill göra det igen.. Synd att det finns en del små 9or som inte kan bete sig, utan en del slår en, andra försöker fälla en och en del häller kaffe på en. Tack! Det var väl till viss del mitt fel när jag fick kaffe på mig, men om folk slår mig upprepade gånger slår jag tillbaka! Jag och Jojjo drog hem till mig efteråt och drack oboy med ostsmörgås, hur mysigt som helst! :)

Imorgon står gymma högst upp på listan, sedan grycksboskolan där vi ska hjälpa till med låtprojektet! Kom och kolla, de är riktigt duktiga!! :) Har lite skrivuppgifter att ta itu med också, så får väl göra det samtidigt.

Usch, gymma är jätteskönt osv, men så fruktansvärt beroendeframkallande så det är inte sant! Men jag tar det lugnt, och gör inte så jättemycket i taget, och låter kroppen vila ungefär 3 dagar i veckan. Det sjuka är att jag redan ser resultat på mina ben, och det kan dels bero på att jag inte var så fruktansvärt otränad innan, men också att jag mest tränar ben.. Fast jag kör fortfarande inte så mycket vikt, är bättre att ta lite i taget, så just för tillfället kör jag strax under 20 kg på både armar och ben. Helt lagom tycker jag :)

Ska lägga mig nu, känner att jag börjar få ont i halsen. Är jag det minsta förkyld imorgon ställer jag in gympasset, så jag hoppas på det bästa! Bilder från helgen finns på min kamera, lägger in dem när jag får tillfälle. Godnatt på er!

:love:

Pappaa

Publicerad 2011-11-12 10:53:05 i Min vardag & annat okategoriserat




Igår kväll åkte jag hem till pappa, och vi var nere i bygdegårn (gården) och fixade inför idag! Nu har jag precis duschat, sen blir det att äta lite och göra sig i ordning och dra ner till bygdegårn och fixa det sista. :) Ska bli hur kul som helst, hoppas jag.. Om det liknar förra årets höstfest så kommer det nog bli bra ;) Får se vart jag somnar ikväll, antingen hos pappa eller hos mamma, beroende på hur sent det blir, och imorgon städning hela dagen inför visningen på måndag. Suck... Well, nu ska jag inte tänka på det, festligheterna börjar närma sig! :D

Kikar in igen imorgon när jag vaknat... Om jag inte mot all förmodan skulle råka klicka in senare idag. ;) Puss!

Gillas!

Publicerad 2011-11-10 17:17:21 i Min vardag & annat okategoriserat




Kom hem för en liten stund sedan. Ska vila en liten stund, har spänningshuvudvärk, sedan blir det att äta lite paj! Efter det packar jag ihop lite saker, sedan bär det av mot Falun till Felicia! Blir bullar, chips och skräckfilm :) Mys :D Och som tur är så slipper jag åka buss in, bara hem, och det överlever jag. ;)





.

Farligt med musik...

Publicerad 2011-11-10 14:04:16 i Min vardag & annat okategoriserat




Sitter i skolan och skriver medicin- och psykologi-uppgifter. Sitter samtidigt med musik i lurarna, och det slutar alltid med att jag kommer på mig själv med att sitta och digga med musiken utan att plugga. Hm..

I tisdags efter skolan var jag och gymmade med Jojjo, och igår innan skolan gymmade vi också. Eller ja, innan vi skulle till Bjursås och hjälpa 9orna med låtprojektet. Fast de behövde inte så mycket hjälp, så det var inte så jobbigt ;)

Idag drar jag och Felicia till gymmet när vi slutat, och sedan blir det att vila fredag, lördag och söndag så att min kropp hinner återhämta sig :) Superskönt att träna!



Pussfinthej

Oh no..

Publicerad 2011-11-08 08:50:04 i Min vardag & annat okategoriserat





Kunde inte sova igår, låg bara och tänkte. Somnade strax efter 3 tror jag.. I morse väckte väckarklockan mig 6, och sedan halv 7. Men jag var helt borta. Så tillslut kommer mamma upp och väcker mig, och då var klockan halv 8.. Och jag skulle gå till bussen senast kvart i. Börjar halv 10 idag, men hade inte hunnit om jag hade tagit 9-bussen, måste gå till regementet där våran första lektion är. Men konstigt nog hann jag med bussen, och jag hann t.o.m. duscha och äta! Dock åt jag liiiiiite för fort.. Menmen, jag hann med bussen! :)


Har musik och rörelse första timmen = dans! Wiiie :D Sedan är det lunch, samhäll, sv-redovisning och jag avslutar nog skoldagen med att gymma med Felicia, hoppas jag!


Gääsp, nu ska jag prata lite med min mentor, kommer nog våldgästa Bjursåsskolan imorgon om ni har otur.. ;) Eller vålgästa och våldgästa.. Jag och Jojjo blir nog där hela dagen. Ska bli kul på ett sätt, men.. ja.


Då var vi igång igen!

Publicerad 2011-11-07 10:19:28 i Min vardag & annat okategoriserat





Precis gymmat och bastat med Jojjo, sjukt härligt! Ska iväg och äta nu, sedan en redovisning i psykologi där jag inte ens vet vad det handlar om.. Duktigt, jag vet. Får helt enkelt plugga snabbt så in i *, eller göra det senare i veckan. Suck..

Blir nog kvar i skolan några timmar efter vi slutat, ska ta igen lite arbete så jag inte får så mycket att göra senare i veckan. Och där åkte min blodsockernivå ner, så nu blir det att ladda om med mat och kaffe, nomnom :)


Godmorgon!

Publicerad 2011-11-07 06:06:18 i Min vardag & annat okategoriserat





Godmorgon allihopa! Hoppas ni är vakna nu. Eller okej, det behöver ni inte vara, men själv är man uppe med tuppen! Jag fick lov att kliva upp för en halvtimme sedan så att jag och mamma kunde åka till 4an. Och här sitter jag nu.

Kan meddela att det är varmt ute, otroligt varmt för att vara så tidigt. Bara att hoppas på en varm dag också då!

Bussen till Falun går om 2 h, och då går nog jag och Jojjo direkt till Friskis! Sedan är det mat, mentorsmöte och sist psykologi. Bara hoppas på att vi inte har redovisning som några tror..



Saknar!




Förresten.... Vet inte riktigt varför jag är vaken nu. Skönt, men..... ja.

Packa väskan..

Publicerad 2011-11-06 19:17:09 i Min vardag & annat okategoriserat



..och sedan beger vi oss ner till 11an! Blir att kolla på EMA-awards på MTV och sedan sova, upp tidigt imorgon. Har planer på att åka in till stan tidigt och gymma med Jojjo innan vi börjar :)

Sitter i soffan och huttrar och fryser med huvudvärk!... Har inte haft huvudvärk på hur länge som helst, men fick det nog nu för att jag först inte har sovit något, och idag jättelänge. Usch :(


Candles, snow, love, carols. I wan't christmas. Now.

Aotch..

Publicerad 2011-11-06 16:29:19 i Min vardag & annat okategoriserat




Vaknade för 1½ timme sedan.. Känns helt fel att vakna när det börjar bli mörkt ute! Och jag som hade tänkt ta en promenad, men det finns inte en chans att jag vågar det när det snart är kolsvart ute och det går älgar utanför.

Mamma står i köket och gör biffar, så underbart gott! Problemet är att jag går och tar en biff lite då och då, så då smakar de inte lika gott när vi väl ska äta det. Så idag har jag bara ätit en, för att kolla om mamma skulle krydda mer eller inte, så nu får jag inte ta någon mer! We'll see..

Tänkte förbereda lite skolarbete idag, så jag slipper få panik imorgon. Har även planer att tillbringa så många eftermiddagar som möjligt på gymmet den här veckan! Hade träningsvärk i vaderna igår, och konstigt nog är det skönt. Inte att det gör ont, men man känner verkligen att man gjort något bra för kroppen! :)



Mormor gör i ordning mig inför skolavslutning. Emma 10 år.

Nu då?

Publicerad 2011-11-05 22:28:34 i Min vardag & annat okategoriserat




Precis hemkommen från Falun! Kallt och jobbigt ute, så det var skönt att komma hem :) Vet inte vad jag ska göra nu. Sova eller? Kanske vore smart, men inte så kul.. :( Ensam hemma med cider, tv och doftljus, rätt skönt det med!

Och kinapuff; En gång till och jag går till polisen..!

Är social via facebook och skype resten av kvällen om någon skulle ha överdrivet tråkigt. Även på mobilen. Ni hittar mig hemma om någon konstig person skulle vara ute och gå. Imorgon söndag. Usch, jag blir nästan deppig....







Puss,fint,hej!


:love:

Publicerad 2011-11-05 14:43:48 i Min vardag & annat okategoriserat




Blev sent igår. Sent. Vi gick och la oss halv 7 i morse, och sov i ungefär 2½ timme innan vi skulle upp. Jojjo åkte hem vid 1, och då åkte jag, mamma och mormor ner till morfar, farmor och farfar och tände ljus! :love:

Nu har jag absolut inga planer. På en stund i alla fall. Blir att grilla (ja, ni läste rätt) ikväll, mysmys! Nu ska jag nog inta duschen eller soffan, fast sätter jag mig i soffan nu kommer jag somna, så är nog bäst att jag duschar.. ;)


Gammal bild. Om ni undrar varför jag lägger ut gamla bilder hela tiden så är det för att jag rensar datorn, och istället för att radera vissa bilder, och inte lägga ut dem på facebook så hamnar de här ;)

Mitt i en film..

Publicerad 2011-11-05 02:05:57 i Min vardag & annat okategoriserat




Sitter just nu och kollar på I am number four, rätt bra film, hittills. :) Doftljus tända och kvällen är ung, så det blir att se klart filmen, och sedan får vi se vad som händer. God dricka och trevligt sällskap, kan den här kvällen bli bättre?! :D



sschhnyggt



Boom

Publicerad 2011-11-04 19:28:51 i Min vardag & annat okategoriserat




*Det knackar på dörren.* "Jooooojjjjooo" *Dörren öppnas* "Emmmmmmaaaa" "Emmmmmmaa! Oj nej, Joojjjooooo"

Våran humor.......



Gammal bild! Snygg lugg jag hade va? Not. :D

I brist på rubrik.

Publicerad 2011-11-04 18:17:05 i Min vardag & annat okategoriserat



Sitter på mitt rum och spelar musik, har nyss städat klart rummet! :) Snart kommer mamma hem med lite saker så att jag och Jojjo ikväll kan göra pizza! Hihi, nu har ni nog redan listat ut att Jojjo kommer hit.. Vi har planer på att kolla film, göra pizza, äta pizza, spela wii, iväg en sväng och så bara ta kvällen som den kommer. Grymt!

Tror inte att det kommer bli mycket sömn i natt, eftersom vi ska spela wii. Det brukar sluta med att vi halv 6 på morgonen brukar tröttna lite på spelet, men då kan man alltid byta spel! Bra taktik va? ;)

Nu ner och fixa, trevlig helg :) puss!



sweet


Tired..

Publicerad 2011-11-04 13:11:21 i Min vardag & annat okategoriserat



Fy vad trött jag är! Somnade halv 6 i morse. La mig mycket tidigare dock, men kunde inte somna.. Kan bero på kaffet jag drack runt 12... :D Smart, jag vet.

När jag vaknade, strax före 12, så fixade jag lite frukost och kröp upp i soffan. Och här sitter jag nu, utan några alls planer på att ta mig i akt och göra något :) Funderar dock på att bära in frukostbrickan i köket och ta en dusch, men det kan vi fundera mer på lite senare.

Men nu är det fredag i alla fall, inte många dagar kvar på lovet.. Förlåt, menade såklart att det nu är fredag, och att helgen precis har börjat! Vad ska man göra ikväll? We'll see. :)

Myskväll

Publicerad 2011-11-03 20:04:02 i Min vardag & annat okategoriserat




Som sagt, gymmade med Jojjo tidigare idag, och det gick bra! :) Efteråt tog vi bussen till Sågmyra där vi besökte godis-Britta.... Hm, kanske inte det bästa efter ett träningspass? ......

En stadstur med Linda efter det, men det var så kyligt så vi var hemma redan vid 7. Skönt! :)

Nyss ätit, nu krypa upp i soffan och mysa! Har egentligen lust att göra något, men vad ska man i så fall hitta på?..


Snart ser det ut så här ute.. Mysigt =)

Tidsuppfattning borta.

Publicerad 2011-11-03 11:44:18 i Min vardag & annat okategoriserat




Vad är det för dag idag då? Igår kändes som fredag, så det borde vara lördag idag? ....

Igår åkte jag och Linda in till Falun och myste runt, köpte en t-shirt och träffade Felicia och hennes syster :) Vi tog bussen från stan tjugo i 8, och plötsligt var vi i Bjurs. Träffade treevligt folk där, saknar att umgås med er.. Ni är så spontana! :) Blev en liten tur med Kjerrman också, lika trevligt som vanligt! Åkte hem vid 9, och det slutade med att jag somnade på 11an.

Idag ska jag och Jojjo iväg till Falun och gymma! Så skönt :D Känns bra att röra på sig efter allt onyttigt jag ätit 4 dagar i rad.. Är lite förvånad över att allt stannat i min kropp, och att jag bara gått upp 1 kg. Oj förlåt, jag menar:

"OMG, har gått upp 1 HELT kilo :o Måste banta minst 2 veckor nu..."

Fast nej. Vem bryr sig?!
1. Några kilo är inte mycket.
2. MER ATT ÄLSKA :D


Nu: Packa gymväskan och sno ihop håret i en fläta! Pepp!!


Emma och Linda förra vintern :D

IKEA

Publicerad 2011-11-02 14:44:48 i Resor och upplevelser




I förrgår kväll satt jag sminkmodell i 2 h, sedan åkte jag hem till Åsa, och vi kollade på film och käkade gott! Igår morse när vi vaknat mediterade vi lite, sedan åt vi frukost ute! Hur mysigt som helst! :) Sedan gjorde vi oss i ordning och åkte till IKEA. Vi handlade lite och drog sedan vidare till Valbo köpcentrum där vi också handlade lite. Sedan vidare till Högbo Bruk-hotellet :) Där åt vi en JÄTTEGOD och JÄTTEMAFFIG dessertbuffé! Återkommer om det senare.

Shoppade inte så mycket, på IKEA blev det bara 170:- konstigt nog....


Mysig filt :love:

Fler mappar till mina Garfield-tidningar :D

Bricka!

Julservetter!

Jul-bakformar!! :D

Plastpåsar!

Doftljus :)

Blockljus!

Och sist men inte minst lite stuff från apoteket!

Köpte även en sallad och en mjukglass på IKEA, mums!


Tog bilderna snabbt och slarvigt, därför de ser lite suddiga ut.

Tror det blir en till IKEA-tur snart om jag har tur, så då får man nog lov att shoppa lite till ;)

Om

Min profilbild

Emma Bengts

Jag heter Emma, jag är 17 (snart 18) år och bor i Dalarna! Jag läser just nu till undersköterska, så den mesta tiden av mitt liv går till plugg. Annars bakar jag, allt från tårtor, cupcakes, kakor och bullar till bröd, kex, chips osv. Träning är också ett stort intresse hos mig, och även matlagning, foto, hälsa i allmänhet, skönhet osv! Funderingar eller frågor? [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela